0 до 20000

1 до 10

1940 до 179600

0 до 2,000,000 EUR

Още спецификации
0

Къща за продажба

3,650,000 EUR
Your search results

Обща информация

  • Актуализирана:
  • 14.февруари.2024
  • 5 Спални
  • 8 Бани
  • 808 m2

Описание

Представяме ви една забележителна резиденция.

Върху площ от 808м2 са развити четири нива, всяко от които с максимално рационално усвоена площ, без никакви паразитни пространства.

Къщата е на финален етап от строителството, като посочената цена е за издадена в степен „до ключ“ и с „Разрешение за ползване“.

В този имот е помислено буквално за всичко, което би могло да е в удобство на собственика. Изградена е система „умен дом“, управляваща почти всички процеси в къщата. Налични са няколко алтернативни вида за отопление. Изградена е подова отоплителна инсталация, която може да бъде захранена с газов котел или термопомпа, за които има пълна техническа обезпеченост. На покривът на сградата има подготовка за изграждане на соларна инсталация, с панели и батерия, с производителност 20кв/ч. Отделно, в техническото помещение е предвиден монтаж и на ел. генератор.

Къщата е присъединена към канализационната мрежа, което е рядко срещано в района.

Всички помещения са климатизирани, с мултисплит система.

На сутеренното ниво, което е предвидено за спа и релакс зона, с налични помещения, обособени за джакузи, парна баня, сауна, масажно, фитнес, игрална зала с мокър бар и санитарни възли има изградена вентилационна система.

Първият етаж се състои от входно преддверие, водещо до просторна дневна с трапезария и кухня, ориентирани в южна посока, към двора. На това ново са налични още офис, голям гараж за три автомобила, с монтирана зарядна станция за електромобили и домакинско помещение.

На вторият етаж са разположени три спални, всяка от които със собствена баня и гардеробна.

Третият етаж е развит като огромен, двустаен апартамент, състоящ се от просторна дневна и спалня с баня, заобиколен от панорамна тераса, със спираща дъха 360 градусова гледка, към планината и града.

Всички помещения са със забележителна големина, правилни форми и максимална естествена осветеност, която не е за сметка на функционалността им.

Четирите нива са достъпни и с изключително тих, хидравличен асансьор.

Парцелът е равен, с площ от 1000м2., в който е предвидено да паркират до 5 автомобила, градинско стопанство, барбекю зона и много място, в което да се изградят различни кътове, като цветарници, за спортни дейности, както и басейн.

При строителството на обекта не са пестени средства, като вложените материални са от най-висок клас. Фасадата е окачена, вентилируема, изпълнена с двойни изолационни плочи от екструдиран испански гранитогрес. Настилките във всички помещения са от испански гранитогрес, а санитарията и оборудването в баните и тоалетните са италиански, изпълнени по дизайнерски проект. Във всички помещения е изпълнен окачен таван с допълнителна звукоизолация и скрито осветление. Всички пердета и щори в къщата са с дистанционно задвижване и могат да се управляват от системата „умен дом“.

В цялата къща има изградена озвучителна система, разделена с усилватели на различни кръгове, с възможност за възпроизвеждане на различна музика, с различен интензитет на всеки етаж и във всяко помещение.

Изградена е дренажна система в целият парцел, която при нужда да отвежда всички придошли подпочвени или дъждовни води в канализационната система, без да изсушава прекалено почвата и да вреди на насажденията.

Наличен е и кладенец, който да обезпечава поливната система.

Този имот определено може да се нарече луксозен и без аналог.

Дворът е засипан с хумус и подготвен за озеленяване.

Цена: 3,650,000 EUR
Квадратура: 808 m2
Стаи: 8
Спални: 5
Бани: 8
Строителство: 2024
Етажност: 3
Структура: Тухла
Отопление: Газ
Други характеристики
Асансьор
Гараж
walkscore50 / Car-Dependent more details here
14,151.77 EUR
per month
  • Principal and Interest
  • Property Tax
  • HOO fees
14,151.77 EUR

Подобни обяви

17
Продажби
Завършен

Продажба на къща

700,000 EUR
Драгалевци къща продава
Драгалевци къща продава
55 340 m2
2
Продажби
В строеж

Къща за продажба

475,000 EUR
Къща продава Витоша София
Къща продава Витоша София
636 m2
18
Продажби
Завършен

Къща за продажба

785,000 EUR
Продава се луксозна къща в Бояна
Продава се луксозна къща в Бояна
33 425 m2
14
Продажби
Завършен

Продажба на къща за гости

88,000 EUR
Продажба на къща за гости, село Мухово.
Продажба на къща за гости, село Мухово.
73 235 m2

Владимир Касамаков

0885 441 447

Контакт с нас

Заявяване на оглед
Обаждане 0885 441 447 WhatsApp
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.
  • Нотариален калкулатор

Сравнения

Владимир Касамаков